Det faglige liv på AU

Kom med indenfor og se hvad du kan blive en del af. Vores studerende og undervisere fortæller i en række videoer om det faglige fællesskab på AU. Følg din nysgerrighed, lad dig rive med af din passion, og fordyb dig i fremtidens viden sammen med os.

Kom med indenfor på Aarhus Universitet og mød vores studerende og undervisere.

Glæden ved at finde svar Underviser og forsker Henrik Støvring fortæller om at stille det gode spørgsmål og sin passion for at finde svar på ting, han ikke forstår.
Man kan være dygtig på mange måder
Studerende og forskere samarbejder Underviser Anders Bentien fortæller om hvordan studerende indgår i forskningsprojekter.
Det er i orden at nørde Studerende Anna Helleberg fortæller om fællesskabet blandt medstuderende og forskere, som deler interessen for samme felt.
Vi går i dybden med tingene Studerende Ida Marie Lassen fortæller om at nørde igennem og studere sammen med de dygtigste på universitetet.

Klædt på til at få et godt arbejde Troels Bagger er kandidat fra AU og fortæller om jobmulighederne under og efter studiet.
Engagement – et nøgleord for studerende og undervisere Den fælles nysgerrighed binder forskere og studerende sammen på AU. Resultatet bliver en engageret undervisning, hvor undervisere og studerende lytter efter, hvad hinanden siger – og gør hinanden bedre.
Fordyb dig i din interesse ”Det er motiverende og sjovt at lære sammen med andre mennesker, som deler en fælles passion.” Katrine, kandidat i Fransk.

Det handler om at være passioneret Studerende Frederik Corneliusen fortæller om at turde nørde og brænde for det man laver - sammen med andre medstuderende.

Underviserne er forskere Alumne Troels Bagger fortæller om at blive undervist af forskere og fageksperter i hvert deres felt.