Du er her: AU » Uddannelse » Bachelor » Mød os » Åbent hus

Åbent hus

Aarhus Universitet åbner dørene og inviterer hvert år alle uddannelsessøgende til åbent hus i slutningen af februar/starten af marts. Åbent hus er dage, hvor du har mulighed for at snuse til universitetslivet og fornemme, hvad livet som universitetsstuderende kan tilbyde. Du har mulighed for at tale med vejledere og stille spørgsmål om uddannelserne, tale med nuværende studerende og lærere om fagindhold, undervisningsformer og studiemiljø, teste kantinernes udvalg eller nøjes med blot at fornemme atmosfæren.

 

U-days i Aarhus er afholdt

U-days er et særligt åbenthus-arrangement i Aarhus, som alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus står bag. Over tre dage (torsdag, fredag, lørdag) byder alle uddannelsesinstitutioner dig indenfor til vejledning og information om uddannelserne.

Vejledningscafé i Aarhus d. 11. juni 2014: Vejledningscaféen har fokus på tvivlen, det brede og tværfaglige perspektiv og valg af uddannelse på Aarhus Universitet. Det er således hensigten at du går derfra med redskaber, der kan bringe dig videre i din individuelle valgproces. Arrangementet afvikles om eftermiddagen og er fordelt på flere lokaliteter, hvor du vil kunne møde et bredt udvalg af vejledere.

U-days 2014 - se filmen

Billeder u-days 2014

TÆNK. HVIS DET ER DIG.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 11.04.2014

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk