Foto: Jesper Rais; Poul Ib Henriksen; Lars Kruse, AU Foto
Foto: Jesper Rais; Poul Ib Henriksen; Lars Kruse, AU Foto

TRE CAMPUSSER - ÉT UNIVERSITET

Aarhus Universitet har uddannelser tre forskellige steder i landet: I Aarhus, Emdrup og i Herning. Og uanset om du vil læse medicinalkemi, kinastudier eller revision, innovation management, teologi eller agrobiologi, og uanset hvor i landet din uddannelse ligger, så vil du komme til at møde mange forskellige typer af mennesker her - uanset om det er over en øl i en fredagsbar eller en volleyballkamp til den årlige idrætsdag.

På disse sider kan du læse mere om, hvad de forskellige campusser kan tilbyde dig som studerende. Uanset hvor du vælger at studere, har uddannelserne den samme høje faglige standard, men det er klart at studielivet kan tilbyde noget forskelligt, om du studerer i Herning, Emdrup eller Aarhus.

Campus Aarhus

Med universitetsparken i centrum forgrener Campus Aarhus sig ud i byen. Centralt ligger de gule bygninger omkring parken, som er centrum for både eksamenslæsning, fester og kapsejlads. Bygningerne rummer det meste af de fire hovedområder: Faculty of Arts, School of Business and Social Sciences, Faculty of Science and Technology og Faculty of Health. En smule længere væk findes lokalerne på Fuglsangsalle (det tidligere Handelshøjskolen), Moesgaard-afdelingen og lokalerne på Trøjborg, hvor IUP Aarhus hører til. Ingeniørområdet holder til på Navitas ved Aarhus havn og på Katrinebjerg.  

Campus Emdrup

Campus Emdrup, i udkanten af København, huser en stor del af Institut for Uddannelse og Pædagogik (IUP). Campus Emdrup er måske bedre kendt som Danmark Pædagogiske Universitet som det hed før fusioneringen med Aarhus Universitet. Med rødderne fæstnet i DPUs traditioner er Campus Emdrup et koncentreret og integreret miljø, hvor forskning og uddannelser foregår side om side. På Campus Emdrup findes bl.a. kantine, café, flotte udendørs arealer og selvfølgelig Danmarks Pædagogiske Bibliotek med sin samling på ca. 800.000 bøger og tidsskrifter.

Campus Herning

Campus Herning er en del af Aarhus BSS og tilbyder en række uddannelser med fokus på ingeniørvidenskab, erhvervsøkonomi og ledelse. Der er et tæt samarbejde med erhvervslivet og et iværksættermiljø i absolut topklasse. Som studerende kommer du til at arbejde på tværs af faggrænser. På samme tid er innovation og struktureret kreativitet på programmet for alle uddannelserne i Herning. Selvom Herning ofte betragtes som en provinsby, er der et rigt socialt og kulturelt liv, uanset om du er til sport, kunst eller en våd bytur. Hernings centrale placering i det midtjyske, fokusset på samarbejdet med erhvervslivet samt de mange internationale studerende, sikrer dig en studietid, du aldrig vil glemme.

De Tre Campusser

Klik på billederne, læs mere og se billeder fra studielivet på AUs tre campusser.

Foto: Poul Ib Henriksen, AU Foto
Campus Aarhus
Foto: Poul Ib Henriksen, AU Foto
Foto: Lise Balsby, AU Foto
Campus Emdrup
Foto: Lise Balsby, AU Foto
Foto: Jesper Rais, AU Foto
Campus Herning
Foto: Jesper Rais, AU Foto