Åbent hus

Aarhus Universitet åbner dørene og inviterer hvert år alle uddannelsessøgende til åbent hus i slutningen af februar/starten af marts. Åbent hus er dage, hvor du har mulighed for at snuse til universitetslivet og fornemme, hvad livet som universitetsstuderende kan tilbyde. Du har mulighed for at tale med vejledere og stille spørgsmål om uddannelserne, tale med nuværende studerende og lærere om fagindhold, undervisningsformer og studiemiljø, teste kantinernes udvalg eller nøjes med blot at fornemme atmosfæren.

 

U-days i Aarhus den 2., 3. og 4. marts 2017

U-days er et særligt åbent hus-arrangement i Aarhus, som alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus står bag. Over tre dage (torsdag, fredag, lørdag) byder alle uddannelsesinstitutioner dig indenfor til vejledning og information om uddannelserne.

 

Mød uddannelsesvidenskab i København 23. februar 2017

Kom og mød studerende, undervisere og dem, der ansætter ”Uddannelsesvidenskabere”. Der er informationsmøde for kommende studerende kl. 16 til 17, men kom gerne og vær med til hele arrangementet.

 

Åbent hus i Herning den 25. februar 2017

Ved åbent hus-arrangementet ved AU Herning kan du høre mere om uddannelserne i Herning, møde studerende, undervisere og studievejledere, få en rundtur på campus og meget mere. 

 


Bliv inspireret - se filmen  fra u-days 2014

TÆNK. HVIS DET ER DIG.