Åbent hus

Aarhus Universitet åbner dørene og inviterer hvert år alle uddannelsessøgende til åbent hus i slutningen af februar/starten af marts. Åbent hus er dage, hvor du har mulighed for at snuse til universitetslivet og fornemme, hvad livet som universitetsstuderende kan tilbyde. Du har mulighed for at tale med vejledere og stille spørgsmål om uddannelserne, tale med nuværende studerende og lærere om fagindhold, undervisningsformer og studiemiljø, teste kantinernes udvalg eller nøjes med blot at fornemme atmosfæren.

 

U-days i Aarhus den 2., 3. og 4. marts 2017

U-days er et særligt åbent hus-arrangement i Aarhus, som alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus står bag. Over tre dage (torsdag, fredag, lørdag) byder alle uddannelsesinstitutioner dig indenfor til vejledning og information om uddannelserne.

Åbent hus i København 2017

Kom til åbent hus på Campus Emdrup. Mød undervisere, studerende og studievejledere. Dato for arrangementet følger her på siden.

 

Åbent hus i Herning den 25. februar 2017

Ved åbent hus arrangementet ved AU Herning kan du høre mere om uddannelserne i Herning, møde studerende, undervisere og studievejledere, få en rundtur på campus og meget mere. Dato for arrangementet følger her på siden.

 


Bliv inspireret - se filmen  fra u-days 2014

TÆNK. HVIS DET ER DIG.