Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Adgangsprøve for kvote 2-ansøgere til naturvidenskabelige og tekniske uddannelser

Bemærk omkring adgangsprøven

Ændrede kvote 2-kriterier på de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser som følge af corona.

Nedenstående justeringerne er godkendt af Styrelsen for Forskning og Uddannelse
.  

Adgangsprøver aflyst

Efter planen skulle mange ansøgere den 25. april være mødt fysisk op på Aarhus Universitet for at deltage i en adgangsprøve til de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser. Dette er desværre ikke muligt på grund af corona-situationen, og derfor er adgangsprøven aflyst.

Ændrede kvote 2-kriterier 2020

Som følge af ændringerne har Aarhus Universitet været nødt til at ændre kriterierene for optag via kvote 2 gældende for 2020.

På stort set alle tekniske- og naturvidenskabelige uddannelser vil Aarhus Universitet derfor optage samtlige ansøgere, der opfylder adgangskravene.

Fem uddannelser er dog af forskellige årsager undtaget: Biologi, Datalogi, Geoscience, Molekylær Biologi, Kemiteknologi og Sundhedsteknologi. Her bliver ansøgninger i år vurderet ud fra nogle andre kriterier.

Se hele listen med en oversigt over de uddannelser, hvor kvote 2-kriterierne er ændret. Gå ind på den uddannelse, du har søgt ind på for at se, hvordan din uddannelse er påvirket af corona-situationen. Du kan også finde det ved at gå ind på den pågældende uddannelse på bachelor.au.dk – klik på punktet ”Adgangskrav” og læs under ”Kvote 2 kriterier”.