Aarhus Universitets segl

U-DAYS 2024

22., 23. og 24. februar

Forbered dit besøg

Vi glæder os til at se dig til u-days 2024, torsdag, fredag og lørdag i februar.

Til u-days kan du møde os både på campus på Aarhus Universitet og online. Du kan høre oplæg om uddannelserne alle tre dage.

Forbered dig inden - læs om de uddannelser, du interesserer dig for, find ud af hvilken studievælger du er, hør studerende fortælle om studietvivl eller stil studievejledere spørgsmål.BEGYND DIN FORBEREDELSE HER

Nysgerrig på livet som studerende på AU?

Mød Emma og Magnus, der er hovedpersoner i dokuserien "Studierejsen" og giver et sjældent og ærligt indblik i deres liv som studerende på AU.

Se alle afsnit af Studierejsen her


BLIV KLOGERE PÅ DIT UDDANNELSESVALG

Find den uddannelse, du vil vide mere om

Find programmet eller uddybende uddannelsesinformation for den enkelte uddannelse i søgeboksen her nedenfor.

Få inspiration på uddannelsesmessen lørdag den 24.2

Uanset om du allerede har en eller flere uddannelser, du er interesseret i, eller du ønsker mere bred inspiration, er uddannelsesmessen lørdag den 24. februar 2024 en god mulighed for dig at gå på opdagelse på tværs eller mere i dybden med få uddannelser.

Se lørdagsprogram på udays.dk

Vil du deltage online til u-days?

Har du ikke mulighed for at besøge os på campus til u-days 2024, hverken torsdag, fredag eller lørdag, har du stadig mulighed for at være med. For at du også kan følge med hjemmefra, tilbyder vi en stor del af programmet online.

Se oversigt over alle onlineoplæg til u-days 2024

Praktisk før du ankommer til u-days

Parkering

Der er fri parkering d. 22., 23. og 24. februar på parkeringspladser omfattet af AU medarbejderparkering i Universitetsparken, Fuglsangs Allé 4, Langelandsgade 139 (Kasernen) og Trøjborgvej 82-84.

Pladserne er markeret med sorte skilte fra ParkZone med overskriften ”AU medarbejderparkering”.

Der må ikke parkeres i reserverede båse (handicap, AU tjenestebil o.lign.).

Parkering på offentlige veje – herunder vejene i Universitetsparken –  er jf. Aarhus Kommunes parkeringsregler (vilkår fremgår af skiltningen på stedet).

Parkering i Universitetsparken

Det er ikke tilladt at parkere ved Steno Museet og Naturhistorisk Museum i Universitetsparken. Pladserne med fri parkering er markeret på kortet neden for.

Parkering ved Fuglsangs Allé: Vestre Ringgade 51

For navigation skal adressen Vestre Ringgade 51 indtastes. Der er primært mulighed for parkering i parkeringskælderen under bygning 2610 (indkørsel fra Nordre Ringgade i sydgående retning).

Parkering ved Kasernen: Langelandsgade 139

Parkering ved Nobelparken: Trøjborgvej 82-84

Hele parkeringspladsen kan benyttes.