Aarhus Universitets segl

Campus Emdrup

Studiemiljø på Campus Emdrup

Campus i Emdrup er et forholdsvis lille studiemiljø, men huser alligevel mange forskellige studerende. Fra den bachelorstuderende, der kommer direkte fra gymnasiet, over kandidatstuderende hvoraf nogle kommer direkte fra en bachelor- eller professionsbacheloruddannelse, mens andre kommer med erfaringer fra op til mange års erfaring fra pædagogiske erhverv, til masterstuderende som kommer med erfaringer fra mange forskellige faglige områder. Men alle med et fælles fokus på uddannelse og pædagogik.

Campus Emdrup er også et aktivt forskningsmiljø. Som studerende vil du kunne møde forskerne i undervisnings- og vejledningssammenhænge men også på gangen, i kantinen og til diverse arrangementer. Campus København lægger hus til en række faglige arrangementer – fra store internationale konferencer til små interne arrangementer. Mange af dem er også åbne for studerende.

Biblioteket i Emdrup er en afdeling af AU Library og bibliotek for DPU med særlig faglig profil inden for instituttets fagområder. Biblioteket er også nationalt videnscenter inden for sit område.

Der er mange muligheder for at arbejde med studierne på campus. Der er læse- og studiepladser rundt omkring i undervisningsbygningerne, og på biblioteket er der både stillelæsepladser og muligheder for gruppearbejde i særlige områder, som er åbne for studerende hele døgnet. Når vejret er til det, er der mulighed fro at sidde ude i de grønne omgivelser med kaffen eller bøgerne.

Et af omdrejningspunkterne for det sociale liv på campus er studentercafeen BarBund, som er ramme om fredagsbar, fejring af mærkedage som jul, sommerferie, opgaveaflevering og planlagte såvel som spontane møder i hverdagen.  

Bolig

Campus Emdrup er beliggende i det nordvestlige København, og ligesom mange andre steder i byen kan det være svært at finde en studentervenlig bolig. Det kan være en fordel at se efter en bolig, der ligger lidt længere væk, selvom det betyder, at du kan være nødt til at pendle til studiet. (Der er gode forbindelser med offentlig transport. Emdrup Station ligger lige op til campus og flere buslinjer har stoppested tæt på.)

Studiestart i Emdrup

Som ny studerende på Campus Emdrup vil du blive taget godt imod af DPU's tutorer. RUS-ugen er den traditionelle introduktionsuge, der byder dig velkommen til studiets miljø, traditioner og dine medstuderende.