Aarhus Universitets segl

AU Herning

Business og ingeniør

AU Herning samler business- og ingeniøruddannelser under samme tag. Her arbejder du tæt sammen med erhvervslivet under hele din uddannelse.

AU Herning samler business- og ingeniøruddannelser under samme tag. Her arbejder du tæt sammen med erhvervslivet under hele din uddannelse.
Business


På AU Herning er der mange tilbud til dig, der interesserer dig for strategi og forretningsudvikling. Her er rig mulighed for at netværke med områdets virksomheder, og du vil opleve en unik sammensmeltning af teori og praksis under din uddannelse. Har du en iværksætter i maven, er der også masser af hjælp at hente i Business Factory - fra gratis kontorfaciliteter til sparring og vejledning.

Virksomhedsbesøg og netværk

Som studerende på AU Herning kan du ganske gratis være en del af vores Business Club for Students. Hvert semester bliver du inviteret på udflugter til forskellige virksomheder, hvor der er inspirerende oplæg og gode muligheder for at netværke med både virksomhederne og andre studerende. Vi står for transporten, og der er ofte også aftensmad m.m. inkluderet. Business Club for Students er støttet af AUHE Midtvests Støttefond.

 Ingeniør


Studiemiljøet på AU Herning er kendetegnet ved sin mangfoldighed, da det fungerer som et dynamisk samlested for studerende inden for ingeniørfag, iværksætteri og business. På AU Herning har du som studerende adgang til en lang række laboratorier, og det unikke samarbejde på tværs af forskellige fagområder giver et berigende og stimulerende læringsmiljø, der fremmer kreativitet, innovation og fælleskab.

Følg hverdagen på AU Herning på Instagram


Herning som studieby


Næsten hver 5. indbygger i Herning er studerende, og byen er klar med alt det,
du har brug for: 

- Mange gode (og billige) studieboliger.

- Tog og bus lige til døren ved AU Herning.

- Store koncert- og sportsbegivenheder.

- Naturen lige uden for døren med fine badestrande ved søerne m.m.

- Byliv med barer, caféer og masser af kulturelle tilbud.