Aarhus Universitets segl

Skab muligheder med IT

Find løsningen på Aarhus Universitet På IT-uddannelserne lærer vi at anvende tal, logik og systemer til at løse konkrete problemer ude i verden. Vi starter med at lære et helt nyt sprog, og med IT kan vi udvikle, bygge og skabe nyt - sammen. Lær IT, og mærk forløsningen, når løsningen på et svært problem endelig viser sig.


IT giver muligheder

 
IT giver muligheder. For at brede ud og indsnævre, for at finde løsninger og knuse problemer.
For at forene logik og kreativitet og for at finde det, der interesserer dig.

Når vi starter, ved vi ikke nødvendigvis, hvor vi ender, men vi ved, at vi kan komme derhen. Vi har forskellige interesser og styrker, men vi forenes, når det hele går op. Når løsningen viser sig. Ved at finde frem til det, der driver os, kan vi begynde at løse de problemer, der har betydning.

På Aarhus Universitets IT-uddannelser får vi tingene til at gå op. Vi lærer at bruge tal og logik til at lade løsninger vise sig for os. Vi lærer at programmere, så vi kan få tingene til at virke. Vi gør en forskel, hvor der er brug for det, allerede mens vi studerer. Og vi er efterspurgte i mange forskellige brancher, når vi er færdige, fordi der er brug for folk, som har lært at skabe mening ud af kaos.

Lær at sætte i værk

Som IT-studerende får vi værdifulde redskaber, og vi lærer at skabe meningsfulde løsninger. Hvis vi vil, kan vi starte vores eget. Aarhus Universitet støtter os på vejen, så vi kan føre vores idéer ud i livet, mens vi studerer. Det giver mening, fordi der sker noget særligt, når man kombinerer fordybelse og handlekraft.

Oplev The KitchenHatchIT Lab og ORBIT Lab.