Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Læs en IT-uddannelse og få flere muligheder

Få et kig ind i IT-miljøet på Aarhus Universitet Hvordan ser der ud bag murene i Aarhus Universitets IT-miljø? Hvad laver de studerende, og hvordan arbejder de? Se filmen, og få et kig ind i en verden, der kan blive din verden, hvis du vælger at starte på en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.

Jobmuligheder med IT

Med en IT-uddannelse fra Aarhus Universitet har du masser af jobmuligheder – hvad enten du er til det innovative, det analytiske eller det forskningstunge – eller bare gerne vil vide alt om den nyeste teknologi. Erhvervslivet mangler mange højtuddannede IT-folk, og kandidater fra Aarhus Universitet er i høj kurs. Læs software-direktørens syn på jobmarkedet her 

Hvad driver dig?

Hvad synes du er spændende? Vil du kigge dybt ned i samfundets store udfordringer eller vil du skabe innovativ software? Vil du arbejde med de nyeste teknologier eller fordybe dig i store datasæt? Er du til AI, algoritmer eller hypoteser om fremtiden? Du kan finde lige det, der passer til dine interesser blandt vores IT-uddannelser. Læs mere om uddannelserne.

Har du en iværksætter i maven?

Mange IT-studerende vil gerne starte deres egen virksomhed – enten mens de studerer eller lige bagefter. På Aarhus Universitet støtter vi studerende med iværksætterdrømme. I vores innovationsmiljøer kan du udvikle din virksomhedsidé i et inspirerende og kreativt miljø mens du stadig er placeret tæt på universitetets forskere. Læs mere om HatchIT Lab og ORBIT Lab.

Hvad er Datavidenskab? Datavidenskab er en ny uddannelse på Aarhus Universitet, men hvad går den ud på? Asger Hobolth, Professor på Datavidenskab, giver den korte version her.
Hvad kan man med IT Produktudvikling? På uddannelsen lærer du at designe fremtidens smarte produkter. Hør ph.d.-studerende Jens Emil Grønbæk fortælle her.
Mød Michael der er PhD studerende i datalogi Med kryptologi er dataloger med til at gøre verden til et mere sikkert sted.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige studievejledere.

De er alle studerende og kan rådgive dig.