Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Læs en IT-uddannelse og få flere muligheder

Få et kig ind i IT-miljøet på Aarhus Universitet Hvordan ser der ud bag murerne i Aarhus Universitets IT-miljø? Hvad laver de studerende, og hvordan arbejder de? Se filmen, og få et kig ind i en verden, der kan blive din verden, hvis du vælger at starte på en IT-uddannelse på Aarhus Universitet.

Jobmuligheder med IT

Med en IT-uddannelse fra Aarhus Universitet har du masser af jobmuligheder – hvad enten du er til det innovative, det analytiske eller det forskningstunge – eller bare gerne vil vide alt om den nyeste teknologi. Erhvervslivet mangler mange højtuddannede IT-folk, og kandidater fra Aarhus Universitet er i høj kurs. Læs software-direktørens syn på jobmarkedet her 

Hvad driver dig?

Hvad synes du er spændende? Vil du kigge dybt ned i samfundets store udfordringer eller vil du skabe innovativ software? Vil du arbejde med de nyeste teknologier eller fordybe dig i store datasæt? Er du til AI, algoritmer eller hypoteser om fremtiden? Du kan finde lige det, der passer til dine interesser blandt vores IT-uddannelser. Læs mere om uddannelserne.

Har du en iværksætter i maven?

Mange IT-studerende vil gerne starte deres egen virksomhed – enten mens de studerer eller lige bagefter. På Aarhus Universitet støtter vi studerende med iværksætterdrømme. I vores innovationsmiljøer kan du udvikle din virksomhedsidé i et inspirerende og kreativt miljø mens du stadig er placeret tæt på universitetets forskere. Læs mere om HatchIT Lab og ORBIT Lab.