Aarhus Universitets segl

Uddannelser med vinterstart

Ansøgninger modtaget fra den 2. november 2022 og til og med den 5. januar 2023 behandles efter først-til-mølle-princippet. Efter den 5. januar 2023, er det ikke længere muligt at søge optag på diplomingeniøruddannelser med vinterstart.

Vær opmærksom på, at der ikke kan søges genoptagelse efter den 1. november.


Hvilke diplomingeniøruddannelser med vinterstart har ledige pladser?

22825 Bygning (Diplomingeniør) (vinterstart)

22845 Elektronik (Diplomingeniør) (vinterstart)

22865 Maskinteknik (Diplomingeniør) (vinterstart)

22875 Elektrisk Energiteknologi (Diplomingeniør) (vinterstart)

Sådan søger du

På de følgende sider skal du udfylde et elektronisk ansøgningsskema. Det er en god idé at gemme kvitteringssiden, når du har indsendt formularen.

Du skal huske at vedhæfte dit eksamensbevis, enkeltfagsbeviser og andre dokumenter, du mener kan være relevante for din ansøgning.

Hvis du har søgt om optagelse inden den 5. juli, har vi allerede de eksamensbeviser og den dokumentation, du vedlagde til ansøgningen.Svar på din ansøgning

Har du søgt om optagelse på en diplomingeniøruddannelse med vinterstart i perioden den 4. august til og med den 1. november, vil du modtage svar på din ansøgning medio november.

Har du søgt den 2. november eller senere får du svar tidligst medio november og løbende herefter. Du vil modtage svaret som Digital Post, og det vil fremgå af optagelsesbrevet, hvordan du accepterer studiepladsen.