Aarhus Universitets segl

Åbent hus på AU Viborg

Lørdag den 2. marts holder vi åbent hus på AU Viborg. Kom forbi og hør om de tre nye uddannelser i Dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin, oplev campus og bliv klogere på både det kommende studiemiljø og Viborg som studieby. Hvis du tilmelder dig arrangementet på forhånd, giver vi et stykke kage og lidt at drikke i kantinen. Få indblik i de nye uddannelser, se hvad campus kan tilbyde og få svar på dine spørgsmål, når AU Viborg slår dørene op til åbent hus den 2. marts 2024.

I løbet af dagen kan du høre oplæg om Dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin, som er de tre nye uddannelser på AU Viborg. Du kan også møde underviserne, nuværende universitetsstuderende samt færdiguddannede fra lignende uddannelser, som kan give indblik i arbejdslivet efter studiet. Herudover kan du stille spørgsmål til studievejledningen og blive klogere på Viborg som studieby.

Sidst, men ikke mindst, kan du hoppe med på rundvisning på campus, se nogle af de unikke faciliteter og få et praksisnært indblik i dét, uddannelserne handler om: Planter, fødevarer, dyr og grøn omstilling.

Stande, du kan besøge på dagen

  • Dyrevidenskab
  • Veterinærmedicin
  • Plante- og fødevarevidenskab
  • Viborg som studieby
  • Forskningen på AU Viborg
  • Studievejledningen – få svar på dine spørgsmål om ansøgning og optag

Rundvisning og workshop

På dagen kan du deltage i aktiviteter, som giver dig et fagligt indblik i AU Viborgs uddannelser. Her kan du kort læse om de forskellige tilbud. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til både rundvisning og workshop. Tilmelding sker på dagen efter først til mølle-princippet.

Danmarks kvægforskningscenter (DKC)
Kom med bussen på den korte tur fra hovedindgangen til DKC for at besøge staldene med køer. To ph.d.-studerende vil fortælle om vores fistulerede køer, klimakamre og om aktuel forskning. På forskellig vis vil besøget give et indblik i uddannelserne Veterinærmedicin og Dyrevidenskab.

For at deltage i rundvisningen hos DKC skal du med en fælles bus fra hovedindgangen. Under rundvisningen skal du udenfor, så husk praktisk fod- og overtøj.

Plante- og fødevareworkshop
Vil du prøve at være studerende på Plante- og fødevarevidenskab? Deltag i workshoppen, hvor du vil være med til praktiske øvelser med fokus på planter, plantebaserede fødevarer, miljø og klima.

Plante- og fødevareworkshoppen foregår i hovedbygningen. På dagen skilter vi med yderligere praktiske detaljer.

Rundvisningen og workshoppen varer hver 50 minutter og gentages fire gange i løbet af dagen. Se tidsplan længere nede på siden. Du er velkommen til at deltage i både rundvisningen og i workshoppen for at få et fagligt indblik i alle AU Viborgs uddannelser. Der vil være max 50 pladser pr. rundvisning og 45 pladser pr. workshop – deltagelse sker derfor efter først til mølle-princippet.

Praktisk information

Tid: Lørdag den 2. marts 2024 kl. 10-15.30

Sted: AU Viborg, Blichers Allé 20, 8830 Tjele. Find os her.

Transport fra Viborg Station: På dagen vil der være indsat busser til og fra Viborg Station. Busserne kører ca. en gang i timen.

Parkering: Der er god plads til at parkere ved AU Viborgs hovedbygning på Blichers Allé 20, og det er gratis at parkere på AU Viborg. Der er arrangeret bustransport til den rundvisning, hvor der er behov for det.

Forplejning: Kantinen vil være åben i løbet af dagen, hvor det er muligt at købe mad og drikkevarer. Husk, at du kan hente et gratis stykke kage og lidt at drikke i kantinen, hvis du tilmelder dig arrangementet på forhånd.Dagens program
 

10.00 Standene åbner
10.15 -10.45             Oplæg om Dyrevidenskab og Veterinærmedicin
11.00 -11.15 Oplæg om Plante- og fødevarevidenskab
12.15 -12.55 Alumnedating - hør om jobmuligheder og arbejdsliv i samtale med færdiguddannede i job
14.10 -14.40 Oplæg om Dyrevidenskab og Veterinærmedicin
14.55 -15.10 Oplæg om Plante- og fødevarevidenskab
15.30 Standene lukker

Program for rundvisning og workshop

10.15 -11.05 Rundvisning hos DKC/Workshop om planter og fødevarer
11.15 -12.05 Rundvisning hos DKC/Workshop om planter og fødevarer
13.05 -13.55 Rundvisning hos DKC/Workshop om planter og fødevarer
14.05 -14.55 Rundvisning hos DKC/Workshop om planter og fødevarer