Aarhus Universitets segl

Vigtige datoer

Der åbnes for ansøgninger i slutningen af januar.

15. april

Ansøgningsfrist
Dokumentationsfrist for antal beståede ECTS

Ultimo juli

Der sendes løbende svar om optagelse, og langt de fleste ansøgere vil modtage svar inden udgangen af juli. Du vil kun modtage ét tilbud om optagelse og det er til det tilvalg du har prioriteret højest, hvor du opfylder adgangskravene. På tilvalg med adgangsbegrænsning vil ansøgningerne blive prioriteret som beskrevet under tilvalgets adgangskrav.

1. august

Frist for indsendelse af dokumentation for beståede niveaukrav.
Hvis du er i gang med at supplere ét gymnasialt fagniveau og først afslutter suppleringen i august, skal du senest 1. august uploade dokumentation på at du er tilmeldt supplering. Du bedes kontakte tilvalg@au.dk med henblik på at få din ansøgning åbnet for upload.

15. august

Du vil modtage svar på din ansøgning om tilvalg senest den 15. august, hvis du har søgt rettidigt. Ansøgere, der i august er i gang med at supplere til et krævet niveau, vil få en betinget optagelse, hvis øvrige krav for optagelse er opfyldt.

5. september

Optagelse til kandidat og tilvalg skal have modtaget dokumentation for afsluttet supplering senest den 5. september.

Har du ikke fået søgt rettidigt?

Hvis der efter ansøgningsfristens udløb stadig er ledige pladser, vil der blive åbnet for en ny ansøgningsrunde, hvor du vil kunne søge om optagelse på de tilvalg, hvor der er ledige pladser.

Vi åbner for 2. ansøgningsrunde på tilvalg den 15. juni med ansøgningsfrist 1. juli 2023.