Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Information om corona/covid-19 og optagelse

Mit engelsktestcenter er lukket. Hvad skal jeg gøre?

TOEFL udbyder nu en on-line at home engelsktest: https://www.ets.org/toefl/important_update/china_institutions?WT.ac=toefl_important_update_china_institutions_200214&WT.dcsvid=MTAwOTU4NDQ1ODcxOQS2

Vær opmærksom på, at testen er under udrulning, og at den derfor endnu ikke er tilgængelig i alle lande.

Jeg skal deltage i uniTEST. Hvordan kommer COVID til at påvirke afviklingen af testen?

Vi ved endnu ikke, hvordan COVID kommer til at påvirke afviklingen af uniTEST. Du vil umiddelbart efter påske modtage en mail fra os med en opdatering. Vi opdaterer ligeledes informationen her på bachelor.au.dk, når der er nyt. 

Kan jeg uploade dokumentation til en bacheloruddannelse på optagelse.dk efter 22. marts?

Alle ansøgere til en Bacheloruddannelse med en ikke-dansk adgangsgivende eksamen skal søge senest d. 22. marts kl. 12 middag.

Hvis du er EU/EØS statsborger, så kan du dog uploade dine eksamensbeviser og dokumentation for dine fagniveauer indtil d. 5. juli.

Hvis du ikke er EU/EØS statsborger og skal betale ansøgnings- samt studiegebyr, så skal du som udgangspunkt uploade al dokumentation til din ansøgning senest d. 22. marts.

Vi afventer dog situationen rundt om i verdenen og vil tage stilling til en mulig udsættelse af dokumentationsfristen for ikke-EU/EØS statsborgere på et senere tidspunkt.

Alle ansøgere til en Bacheloruddannelse opfordres til at uploade al dokumentation til deres ansøgning på www.optagelse.dk, så vidt muligt. Upload også gerne en forklaring, hvis din ansøgning er påvirket af Corona virus.

Du kan finde frister og vigtige datoer for Bacheloransøgere her: https://bachelor.au.dk/optagelse/frister/.