Aarhus Universitets segl

Oplev en dag som studerende på naturvidenskab

Oplev en dag som studerende og bliv klogere på dit kommende studievalg

Overvejer du at læse en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet? Er du i tvivl? Eller vil du gerne vide mere om uddannelsen, før du beslutter dig? Så har du mulighed for at komme og prøve at være studerende for en dag.

Som 'Studerende for en dag' følger du en studerende på en uddannelse, der interesserer dig og oplever, hvordan det er at være studerende på netop dén uddannelse.

Hvad indgår der i 'Studerende for en dag'?

Du kommer til at følge en studerende på en helt almindelig studiedag, og du vil derfor komme med til fx forelæsninger, øvelsestimer og arbejde i studiegrupper.

I løbet af dagen vil den studerende fortælle om, hvordan hun/han oplever sin uddannelse, og du får også god tid til at stille spørgsmål til både hverdagen som studerende, og hvordan det er at starte på universitetet.

Den studerende læser selv på bacheloruddannelsen, så hun/han har nok selv haft mange af de overvejelser, som du står med lige nu.


Tilmelding til 'Studerende for en dag'

Tilmeld dig senest d. 3. maj, hvis du vil nå et besøg før sommerferien. Herefter lukker tilmeldingen grundet undervisningen slutter og eksamensperioden starter.

Tilmeldingen er lukket for dette semester pga. eksamensperiode og ferie.

Tilmeldingen åbner igen fra september 2024.


Hvilke uddannelser kan du besøge?

Her kan du læse om de uddannelser, som du kan besøge på Natural Sciences:

Kontakt

Send en mail, hvis du har spørgsmål eller problemer med din tilmelding:

Hvem kan blive 'Studerende for en dag'?

  • Unge, der går på eller har afsluttet en gymnasial uddannelse
  • Hvis man overvejer at læse videre
  • Universitetsstuderende, som overvejer sidefag eller et studieskift 

Kun ét besøg

Aarhus Universitet kan kun tilbyde ét besøg som "Studerende for en dag" på én uddannelse. Har man herefter brug for yderligere afklaring, henviser vi til bachelor.au.dk eller Studievejledningen.

Andre uddannelser

Er du interesseret i at blive studerende for en dag på en ingeniøruddannelse eller teknisk uddannelse? Se "Studerende for en dag"-tilbud fra Faculty of Technical Sciences.